https://www.sanimix.hu/
Zuhanykabinok és Csaptelepek specialistája
Kategóriák  ...
Kosár
A kosár jelenleg üres
Szolgáltatásaink

Köszönjük, hogy a Sanimix termékét választotta. Számunkra nagyon fontos a minőség éppen ezért bízunk benne, hogy Önt is az elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük és máskor is a bizalmával megtisztel minket. Hiszen már 30 éve van Sanimix!

Alkatrész, szerviz


Az országban és a szakmában elsőként alakítottuk ki saját szervizhálózatunkat.
Magasan képzett szakembereink végzik a javítási munkákat, a hidromasszázs és gőzkabinok összeszerelését és beüzemelését.

A Sanimix termékek alkatrész ellátása a magyarországi raktárról történik, ezért a termékek garanciális, ill. garancián túli javítását cégünk professzionálisan látja el.


Beüzemelés, javítás


Az egész országot lefedő szakképzett szerelőgárdával rendelkezünk. Ennek köszönhetően nemcsak a szakszerű beüzemelést, de az esetlegesen felmerülő javítási munkákat is vásárlóink otthonában tudjuk végezni.
A hidromasszázs kabinok, elektronikával rendelkező hidromasszázs kabinok és gőzkabinok hibátlan működésének alapja a szakszerű beszerelés és beüzemelés. Ennek következtében garanciális probléma csak a szakszerviz által történt beszerelt és beüzemelt termékek esetén érvényes. Amennyiben ezeket a termékeket nem a  Sanimix Kft. által megbízott szerelő üzemeli be, a garancia érvényét veszti.

Nem tartozik a jótállási felelősség keretébe a természetes elhasználódás, vízkövesedés, nem megfelelő víznyomás, az időszakos karbantartás, tisztítás elmulasztása miatti meghibásodás sem.








Szakszervizünk által történő beszerelés megrendelhető:
Sanimix Kft.
1225 Budapest, Angeli út 68.
Tel.: 06-1-207-0310, 06-1-207-0311
E-mail: szerviz@sanimix.hu