https://www.sanimix.hu/
Zuhanykabinok és Csaptelepek specialistája
Kategóriák  ...
Kosár
A kosár jelenleg üres


25 ÉV TAPASZTALAT ÉS SZAKÉRTELEM

A Sanimix Kft. 1994-ben alakult meg és kezdte el tevékenységét szaniter termékek olaszországi importjával. A folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően 1998 második felére bekerült az első három vezető magyarországi csaptelep importőr közé, majd újabb két év elteltével a vezető helyet is megszerezte, melyet azóta is sikerült megőrizni. 2002-től a Sanimix Kft, beindította távol-keleti import tevékenységét és az azóta eltelt idő egyértelműen bebizonyította, hogy a távol-keletről importált termékek is – kedvező árfekvésük és jó minőségük miatt – piacképesek Magyarországon.


Ajánlott termékek

Törölközőszárító radiátor 1000*500 íves


14 590 Ft

ZÉTA álló mosogató csaptelep


10 991 Ft

Zuhanykabin tálcával, negyedköríves, keret nélküli ny...


76 690 Ft

Szappanadagoló dupla, fehér


1 389 Ft

Hidromasszázs zuhanykabin negyedköríves fekete színű ü...


114 990 Ft

ZOÉ mosogató csaptelep fali króm


5 890 Ft

Hidromasszázs zuhanykabin elektronikával negyedköríves ...


143 690 Ft

Zuhanykabin tálcával, negyedköríves, víztiszta üveggel...


57 189 FtA Sanimix Kft. Magyarországon elsőként hozta létre saját szervizhálózatát, melynek segítségével minden problémát pár napon belül kezelni és orvosolni tud országszerte. A Sanimix Kft. a saját forgalmazású termékeihez teljes körű alkatrészellátást biztosít Magyarországon egyedülálló mennyiségben és minőségben.

A rendszeres, széles körű és alapos piackutatás eredményeként a Sanimix Kft. kiváló minőségű, elérhető árfekvésű és a mindenkori piaci trendeknek megfelelő termékeket tud forgalmazni.