https://www.sanimix.hu/
Zuhanykabinok és Csaptelepek specialistája
Kategóriák  ...
Kosár
A kosár jelenleg üres
Sanimix bemutatóterem


25 év tapasztalat és szakértelem

A Sanimix Kft. 1994-ben alakult meg és kezdte el tevékenységét szaniter termékek olaszországi importjával. A folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően 1998 második felére bekerült az első három vezető magyarországi csaptelep importőr közé, majd újabb két év elteltével a vezető helyet is megszerezte, melyet azóta is sikerült megőrizni. 2002-től a Sanimix Kft, beindította távol-keleti import tevékenységét és az azóta eltelt idő egyértelműen bebizonyította, hogy a távol-keletről importált termékek is – kedvező árfekvésük és jó minőségük miatt – piacképesek Magyarországon.


Széles termékpaletta


A Sanimix Kft. termékpalettájának részét képezik a csaptelepek, egyszerű és hidromasszázs zuhanykabinok, gőzkabinok, zuhanypanelek, törölközőszárító radiátorok és akril kádak. A folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően2005-ben a Sanimix Kft. a zuhanykabinok piacán vezető szerepet ért el, amit azóta is fenn tud tartani. 2013-ban a termékválaszték bővült törölközőszárító radiátorokkal, majd 2014-ben akril fürdőkádakkal. A rendszeres, széles körű és alapos piackutatás eredményeként a Sanimix Kft. kiváló minőségű, elérhető árfekvésű és mindenkori piaci trendeknek megfelelő termékeket forgalmaz, az állandóan garantáltan rendelkezésre álló hatalmas árukészletből.


Minőségi termékek


A Sanimix Kft. kizárólag ÉMI és MEEI által bevizsgált, CE tanúsítványú termékeket forgalmaz. A csaptelepek ÁNTSZ engedéllyel is rendelkeznek. A gyárban saját minőségellenőrei kísérik végig a gyártást, ellenőrzik a termékeket és felügyelik a konténerek bepakolását és indulását. Ennek köszönhetően a termékek az elmúlt években a jó minőségű és megbízható kategóriába léptek


Megbízható szerviz és alkatrészellátás


A Sanimix Kft. Magyarországon elsőként hozta létre saját szervizhálózatát, melynek segítségével minden problémát pár napon belül kezelni és orvosolni tud országszerte. A Sanimix Kft. a saját forgalmazású termékeihez teljes körű alkatrészellátást biztosít Magyarországon egyedülálló mennyiségben és minőségben. A Sanimix Kft.-nél a 10 évvel ezelőtt forgalmazott modellekhez is talál alkatrészt.


Mindenhol megtalálható


Magyarországon a jelentősebb barkács és gépész áruházláncokban – OBI, Praktiker, Szatmári – megtalálhatóak a ’Sanimix” márkanévvel ellátott termékek. Az áruházakon kívül körülbelül 300 viszonteladó partner is forgalmazza a Sanimix Kft. termékeit az ország egész területén, valamint a a cég saját weboldala is a vásárlók kényelmét szolgálja.